Sobre mi

Oriana Mosquera psicòloga  sanitària . Atenció a Tarragona i online. Màster  psicología forense. Teràpies de relaxació.   Psicoteràpia d'orientació cognitiu conductual  integral.
Oriana Mosquera M

 

"Som la suma del tot, però no som un simple resultat"

  

 

 

 

Hola,

 

 

Sóc Oriana A Mosquera. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona amb Màster en Psicologia Forense pel centre ISEP de Barcelona. Psicòloga general sanitària pel Ministeri de Sanitat  i tècnica orientadora en inserció laboral. 

 

Psicòloga al Torn d'intervenció professional (TIP 2017) a Tarragona (Civil, Penal i Família).

 

Especialització  en Psicopatología Forense i  Elaboració d'Informes Pericials pel centre AARON BECK de Granada i curs de Pràctica Pericial de part a la UNED.

  

Linea de treball  cognitiu - conductual integrador en el qual les persones  som emocions, ment, conductes i entorn.

 

Com  treballo?  Des de la proximitat amb la premissa "cap idea és una tonteria si per a tu és importat i no et jutjo"

  

Actualment també sóc tècnica del projecte integrals de Garantia Juvenil, fent orientació  i assessorament professional  laboral

 

Com a psicòloga forense privada i al  torn d'intervenció professional  (TIP) 2017  en els jutjats de Tarragona.  Amb la màxima professionalitat el teu cas, fent servir tots els recursos necessaris per a la valoració i presentació de l'infome.

 

Membre del Grup de treball d'actualització en psicologia jurídica del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC)  seu Tarragona.

 

Col·laboradora al Centre Psicològic R-Inicia de Tarragona ; psicoteràpia individual i psicologia forense.