Psicoteràpia individual, salud per a tu.

psicoteràpia tarragona/ psicoteràpia individual/psicologo tarragona/psicologa tarragona/ psicomforense/ psicòleg tarragona/ oriana mosquera psicòloga/ relaxació/ emocions/ teràpia tarragona
Benestar emocional

 

"...La malaltia em va ensenyar  que la ment és una mica canalla si la  deixo manar sola" 

Marianne Fredriksson 

 

 

 

 

 

 

La meva metodologia de treball  es  basa en la relació  terapeuta - client (tu) , sota la idea principal de les capacitats de cada persona en particular i en   potenciar allò que et pugui ajudar o  modificar conductes que limiten la teva vida. 

 

Llinea de  referència cognitiu conductual, però integrant altres tècniques de la pràctica psicològica que resultin beneficioses per a tu.

 

Les persones som emocions, ment i conductes. Totes connectades entre elles i  vivim en un context. No podem canviar  el nostre món, però sí millorar nosaltres mateixos.

 

Atenció  presencial a Tarragona  i online a adults - adolescents. 

 

Per a l'atenció  psicològica a menors de 18 anys és necessari l'autorització dels  tutors o responsables legals. 

 

T'acompanyo en el teu procés de canvi

Si vols fer el pas  mitjançant   la psicoteràpia  presencial  o online. Treballarem  des de la teràpia psicològica centrada en tu, en àrees com:

 

L'assertivitat : habilitat social  de "dir el que es vol dir" , sense fer mal als altres,  sense por del que et puguin dir. Per exemple aprendre a dir NO!

 

Dependència emocional: Et sents cada dia més "enganxada/o a aquesta relació però saps que no és el millor per a tu? S'ha acabat una relació i no aconsegueixes recuperar-te..

 

Autoestima: Quant ets capaç de valorar-te i estimar-te a tu mateix. Sàvies que el primer pas d'estimar/valorar/acceptar als altres és començar per tu mateix.

 

Estrès: Estat de tensió física o emocional, l'estrès en estats  normals és beneficiós, ens pot ajudar a incentivar-nos, però quan perdura en el temps o està activat sense una causa aparent, és nociu per a la teva salut.

 

Ansietat:  És beneficiosa com a mecanisme d'activació en "dosis" normals, però si es torna un estat generalitzat i perjudica el nostre dia a dia, és nociu. És l'anticipar-se al dany o malestar que puguem passar per una circumstància o una altra. "I si...???"

 

Problemes de parella: Veus que la "lluna de mel" s'ha acabat, però desitges continuar amb la relació, penses que ets tu el factor predominant en les discussions? 

 

Estats depressius: Tens la sensació  que cada minut pesa més que l'anterior, no trobes gens positiu en el dia a dia, dominen els dies dolents sobre els no tan dolents. No trobes a quin aferrar-te per sortir.

 

Dones maltractades / homes maltractats: psicoteràpia centrada en la dona / home, que ha estat víctima de violència. Intervenció també des de la psicologia forense amb la realització d'informe pericial psicològic. 

 

Assessorament  familiar: Dificultats a l'educació dels fills, falta de comunicació entre  la família, mares/pares que volen consultar sobre com ajudar als seus fills.

 

Ara també atenció psicològica a la teva llar. Si et trobes en una situació en la què és molt difícil sortir de casa, truca'm

 

En el BLOG PSICOMFORENSE podràs trobar alguns exemples de casos o situacions amb les quals et pots sentir identificad@. Obert a comentaris! 

 

Consulta el teu cas!